Vad gör vi på landet?

På vårt lantställe

När vi spenderar tid på landet finns det allt några återkommande saker som är i fokus. Vi lagar mat och dricker gott vin.

Sen gör vi såklart andra saker. Man får andas frisk luft, vi spelar spel, eldar i brasan, kollar serier/filmer och går i myskläder.

Denna helg har vi ätit allt ifrån biff, slow cooked potatis, lamm, påskmiddag, tonfisktartar, fondue och idag ska vi laga biff Rydberg. Vi har druckit goda viner, haft vinprovning och jag har bara vid ett tillfälle haft på oss något annat än mina one piece.

På översta bilden:
Tonfisk med chili, melon, mango, rödlök, friterad kapris, en gnutta fetaost, olivolja, salt, mangovinäger, gurka, krispiga kex och till det en vinprovning med Riesling.

Fondue med oxfile, grönsaker, såser, friterad kapris och coleslaw

1 comment / Add your comment below

Kommentera

Translate »